• Boklansering "Å miste Anders"

  Boklansering

  I slutten av april måned var Møtestedet Haspa vertskap for lansering av boken "Å miste Anders". Boken forteller åpent og ærlig om hvordan et familieliv med en alvorlig syk rusavhengig både endres og ...

 • ÆRESORD: Fordomsfulle mennesker av Ivar Flaten

  ÆRESORD: Fordomsfulle mennesker av Ivar Flaten

  En hylle i kjøkkenskapet hjemme i Trollstien er full av krus som er kjøpt her og der gjennom mange år. Noen er dekorert med morsomme tegninger og andre har et visdomsord.

 • Kirkens Bymisjon starter følgetjeneste til fengslene

  Kirkens Bymisjon starter følgetjeneste til fengslene

  Hvert år har mellom 6-9000 barn i Norge en forelder i fengsel. Barneansvarlig i Kirkens Bymisjons avdeling FRI gleder seg over at vi nå kan tilby en følgetjeneste, slik at barn og foreldre ikke ...

 • Gleden ved å være et medmenneske

  Gleden ved å være et medmenneske

  - Jeg håper jo at mine selvopplevde erfaringer i livet kan bidra positivt for andre, sier Per (41), frivillig på Møtestedet Haspa.

 • Det hjelper mye å lære litt!

  Det hjelper mye å lære litt!

  Siden januar i år har de tilreisende EØS-borgerne i Drammen fått norskundervisning en gang i uken. Tilbudet har vært veldig populært og tilbakemeldingene vi får er svært gode, sier miljøarbeider ...

 • - Her kan jeg være akkurat den jeg er!

  - Her kan jeg være akkurat den jeg er!

  - Jeg må finne ut hvem Tonje er. Det er trygt for meg å komme hit, jeg føler meg akseptert. De som jobber her bryr seg virkelig om meg, sier Tonje (28).

 • Gatekunst gir barn ferieopplevelser

  Gatekunst gir barn ferieopplevelser på Killingen

  Gatekunsten gir penger til Feriekolonien Killingen. Eric Ness Christiansen forteller om sitt engasjement for barn og unge, grafitti og hvorfor han mener Kirkens Bymisjons arbeid er så viktig.

 • Nå blir jeg sett for den jeg er og ikke for størrelsen min

  Nå blir jeg sett for den jeg er

  Mobbing i barneårene har satt dype spor hos Kim André. Etter han kom til Kirkens Bymisjons tiltak i KB Utvikling i Drammen har mye skjedd. Les det sterke og åpenhjertige intervjuet.

 • Kirkens Bymisjon satser på ombruk

  Kirkens Bymisjon satser på ombruk

  Kirkens Bymisjon setter ut ombrukscontainere. – Inntektene gir en kjærkommen inntekt for vårt arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser utenfor våre landegrenser, sier Jon Dahl.

Følg oss på Facebook