• Lyden av Pstereo i Vår Frue

  Lyden av Pstereo i Vår Frue

  Har du ikke billett til den utsolgte trondheimsfestivalen Pstereo, eller er du ikke gammel nok til å delta? Få med deg lyden av Pstereo i Vår Frue, fredag 21. august og lørdag 22. august.

 • Velkommen til næringslivsfrokost 2. september

  Velkommen til næringslivsfrokost 2. september

  I Trondheim har vi over 900 arbeidsledige ungdom. Hvordan kan vi sammen bidra til at ungdom finner sin plass i arbeidslivet? "Arbeidsledig ungdom" er tema på næringslivsfrokost 2. september.

 • Har du tid og lyst til å besøke en familie 2-4 timer pr. uke?

  Har du tid og lyst til å besøke en familie 2-4 timer pr. uke?

  Home- Start Familiekontakten trenger frivillige til å besøke en familie regelmessig i en periode, 1 gang per uke. Les mer om den givende frivilliginnsatsen her!

 • Søndag i Vår Frue starter opp igjen

  Søndag i Vår Frue starter opp igjen

  Bortimot annenhver søndag i høst blir det «Søndag i Vår Frue» - en hybrid mellom en konsert og en gudstjeneste, en meditativ stund med musikk, lystenning og tekstlesning.

 • Midt i livet-artister hyller «Frukjerka»

  Midt i livet-artister hyller «Frukjerka»

  Velkommen til lanseringskonsert! Tirsdag 28.juli kl. 17 lanseres plata «Midt i livet» i Vår Frue kirke. Dette skjer på konserten med samme navn, som en del av Olavsfestdagene.

 • Spennende program i Vår Frue under Olavsfestdagene

  Spennende program i Vår Frue under Olavsfestdagene

  Olavsfestdagene i Trondheim er Norges største kirke- og kulturfestival. Kirkens Bymisjon bidrar med høydepunkter i fleng under festivaldagene. Finn ut mer her!