Dagtilbud

Språktrening 

Stovner Frivilligsentral har åpen dag på tirsdager fra kl 12 for frivillige og andre i bydelen som ønsker å bli bedre kjent med hverandre og sentralens frivillige aktiviteter.

Ønsker du å gjøre en frivillig innsats på dagtid for mennesker på Stovner? Ta kontakt for å få vite mer om disse aktivitetene:

Dagravn

Dagravnene går hver ukedag mellom klokken 13 og 14. Med gule refleksvester er dagravnene synlige voksne tilstede på Stovner, som en trygghetspatrulje for de minste skolebarna. Dagravnene startet i 2007, og som frivillig er dette en unik mulighet for mosjon, gode prater og viktig arbeid i lokalmiljøet vårt.

 

Tirsdagslunsj

Tirsdagslunsjene er et åpent, uformelt og hyggelig treffpunkt for frivillige og andre som er tilknyttet Stovner Frivilligsentral. Kom gjerne innom for å hilse på frivillige og ansatte ved sentralen, og få mer informasjon om mulighetene for frivillig arbeid.

Lunsjen fås til en billig penge, og serveres av våre frivillige kl 12.Språktrening

Etter tirsdagslunsjen samles en samtalegruppe for de som ønsker å praktisere muntlig norsk fra kl 13-14. og fra kl 17-19 på kveldstid hver tirsdag. Vi øver på norsk muntlig språk i hverdassituasjoner og i forhold til tema gruppa selv ønsker å ta opp.

 

Hobbygruppe

Vil du være med å skape kreativitet, hygge og inspirasjon? Rett etter tirsdagslunsj møtes frivillige og deltakere av hobbygruppa klokken 13-15 for å sammen lage vakre ting. Frem mot besøkskampanje ved høytider, lager hobbygruppa påske- og julegaver som gis til de som får besøk av våre frivillige.

Turgruppe

Hver onsdag drar vi på tur til mange av Oslos severdigheter. Vi møtes på Stovner t-banestasjon kl 10 og er som regel tilbake i 13-tida. En nysgjerring og entusiastisk gjeng vil gjerne ha med deg!