Portalen

Åpent tirsdag-torsdag 10:00 - 15:00

 

På Portalen skapes det flotte møteplasser både for gjester, medarbeidere og kunder. I kaféen og på verkstedene jobber vi med verdiskapning som metode i møte med rus

Portalen - Kirkens Bymisjon, Tresse

 

menyPortalen har snart holdt åpent i ett år. Det er en 
Sosial Entreprenørskaps bedrift i regi av Kirkens Bymisjon og som er utviklet i samarbeid med en rekke aktører. I nært samarbeid med Kristiansand kommune har vi realisert er nytt tilbud for mennesker i aktiv rus og som ønsker en endring i livet.

Portalen forener et motivasjons- og forretningskonsept I motivasjonskonseptet er målet at den enkelte medarbeider kan se nye løsninger i livet gjennom felleskap og arbeid, og det er også et forretningskonsept som sikter mot det å bli mest mulig selvfinansiert.

Vi holder til i vakre omgivelser rett ved festninga i  Tresse, nært til strandpromenaden og havluft! I den store sjøboden er Café Portalen, en flott innendørskafé med designede møbler og kunstutstilling på veggene  - og du har kanskje allerede lagt merke til vår mobile Kaffebarsykkel i bybildet og media?

Café Portalen

 

Kjøp en kaffe - eller en stol?

 


I samme bygget er  Portalen Redesign der gamle møbler blir redesignet og selges via Cafe Portalen. Stolen du sitter på i kaféen, lampen som skinner over deg – alt er til salgs.

 

Og til slutt har vi Portalen Tjenester,  et konsept der vi har utplassert flaskepantdunker rundt om i borettslag og bedrifter som vi kommer og tømmer.  Portalen Tjenester tar også andre småoppdrag etter henvendelser fra private og det offentlige.

Møbler og lamper til salgs..

Møbler og lamper til salgs..

Flaskepantdunker fra Portalen Tjenester

 

 

Vi  har bygd oss opp i snart ett år som sagt, med en flott frivillig stab - men trenger enda flere frivillige for å bemanne opp bedriften. Blant annet frivillige til kjøkken/kafe på søndager i åpningstiden fra 12.00 til 15.00.

Eller om du har erfaring fra møbler og trevirke trenger vi deg på Portalen Redesign. Har du lyst til å bli frivillig på Portalen ta kontakt med frivilligleder Marit Skjærli på tlf. 916 91 369 – og kom selvsagt innom for en kaffe, vaffel, eller bare for å se!

-Vi sier gjerne ja takk til gamle møbler og lamper med et redesign potensiale.
-Vi ønsker å få ut flere av våre pantedunker i borettslag og blokker.

 

Strandpromenaden 30, Tresse