Meny

   

Leve med hiv Haugalandet

Leve med hiv er Kirkens Bymisjons samtaletilbud og møtested for hiv-positive på Haugalandet. Vi driver også forebyggende arbeid, og vil etter hvert tilby hurtigtesting.

Kirkens Bymisjon Haugalandet samarbeider med HivNorge, NyePluss og andre bymisjonsvirksomheter i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Vi ønsker å være et sted hvor du kan komme med tanker og spørsmål, enten du har hiv, er berørt av hiv eller bare lurer på noe. 

For deg som er hiv-positiv kan vi:

  • Ha en samtale på telefon eller på vårt kontor
  • Ha et lokalt gruppetilbud hvor du som medlem er med på å sette agendaen. Trykk her for mer informasjon.
  • Hjelpe deg å komme i kontakt med andre hiv-positive
  • Formidle kontakt med interesse-organisasjonene HivNorge og Nye Pluss. Der kan du blant annet få reisestøtte til nettverks-arrangementer for hiv-positive. Vi kan også ved anledning være reisefølge til samlinger.
  • Hjelpe med juridiske, administrative og praktiske ting (for eksempel å formidle kontakt med Nav eller andre hjelpeinstanser)

Alle tilbudene er gratis og livssynsnøytrale.

Også pårørende eller andre som er berørt av Hiv kan ta kontakt med oss.

I tillegg til vårt støttetilbud drar vi ut og informerer om hiv. Kunnskap kan øke livskvaliteten til mennesker som lever med hiv, og forebygge at nye blir smittet.

Er du i tvil om din hiv-status, kan du fra høsten 2017 benytte deg av vårt tilbud om anonym og gratis hurtigtest for hiv.

Kontakt oss

Ring eller send oss en sms
på telefon: 488 97 422

Eller e-post: eva.birkeland@bymisjon.net

 

 

 

Illustrasjonsbilder til "Leve med hiv" er tatt av Haakon Nordvik. Personene på bildene har ellers ingen tilknytning til hiv og "Leve med hiv"-prosjektet.