Camp Killingen

Camp Killingen er en godt bevart perle i Oslofjorden, som brukes til både sjøcamp og feriekoloni for barn om sommeren. Øya kan leies, og er et populært og attraktivt sted for turer, kurs og selskap.

Kirkens Bymisjon i Drammen og Den Norske Turistforening (DNT) Drammen og omegn driver Camp Killingen med tilhørende fasiliteter. 

Killingholmen i Sandebukta preges gjennom sommerhalvåret av tre grupper: 

  • Feriekolonien Camp Killingen, som er et flere uker langt sommertilbud til barn og unge i Drammensområdet, driftet av Kirkens Bymisjon. 
  • Sjøcamp (ekstern lenke), som er et to-/treukers tilbud i løpet av sommermånedene, driftet av DNT Drammen og omegn.  
  • Utleie, som foregår resten av året. Øya er et attraktivt og populært sted for privatpersoner, bedrifter, skoler, barnehager m.m.

Du tar deg til øya med båt fra Bjerkøya i Sande, ca. 30 minutter fra Drammen. Med robåt tar det ca. 10 minutter til Killingen.

Kontakt oss!

 

 

Vil du leie Camp Killingen?

Vår godt bevart perle i Oslofjorden er meget godt egnet til firmaturer, kurs, konferanser, events, bryllup, feiringer, samt opplevelsesturer for barnehager, idrettsforeninger, idrettslag og skoler.

Ved leie av Camp Killingen disponeres hovedhuset med tilhørende anneks. Her finnes 46 sengeplasser, kjøkken, spisesal til ca. 30 stk., flere bad/wc, to stuer med salonger, fest/konferansesal og flotte uteområder.

For mer informasjon og bestilling:

Kontakt Eventum