Bruktbutikken i Tønsberg

Kirkens Bymisjon har flyttet Bruktbutikken til nye store lokaler i Døvleveien 41 på Sem (Industriområdet ved Rema 1000).

I Bruktbutikken på Sem kan du finne eldre og nyere møbler og småinventar, samt servise, ting og tang, klær, bøker, hvitevarer, sportsutstyr, antikviteteter og kuriositeter. Vareutvalget og vareomfanget har økt sterkt etter flyttingen til nye lokaler.

Det skal mye til for å ikke ramle over en skikkelig skatt i Bruktbutikken vår! Her har vi stor utskiftning i vareutvalget og det er ukentlig nye varer som kommer inn.

I våre nye lokaler har vi fått på plass en stor møbelavdeling som inneholder alt fra moderne møbler til antikke varer. Ved henting/transport av varer har vi fått utvidet tilgang til en rekke severdigheter innen ulike stilarter og tidsaldere av møbler.  Dette gjelder også varesortiment ellers i butikken.

Kirkens Bymisjon startet Bruktbutikken i 2005 og butikken fungerer også som en arbeidstreningsarena for våre arbeidstiltak i virksomhet Arbeid. Ved å handle, gi varer til Bruktbutikken støtter du Kirkens Bymisjon lokalt! Inntjeningen fra Bruktbutikken går direkte inn i arbeidet med å få mennesker tilbake til arbeid/utdanning og ikke minst forbedret livskvalitet.

Vi tar imot alle type varer som nevnt over, unntatt bøker som leksikon, Det Beste bøker og gamle Bokklubbøker.  Mottak i åpningstiden og ellers etter avtale.
Vi henter og bringer etter nærmere avtaler og priser!

Tlf: 330 19 850

E post: brukt@skbv.no

Åpningstider:
Onsdag til fredag: 12.00 til 18.00
Lørdag: 11.00 til 15.00

 

Trykk her for å komme i kontakt med oss!