Støtt oss i Østfold

Støtt Kirkens Bymisjon Østfold

Kirkens Bymisjon har rom for alle. Hver dag ser vi likevel mer vi kunne gjort. Støtt oss og bidra til å skape mening i hverdagen til de av oss som trenger det mest. Vi klarer det ikke alene. 


Mange støtter oss økonomisk allerede, noe vi og de vi jobber på vegne av og sammen med, er svært takknemlig for. Vi vet hva som nytter, og har tiltak knyttet til helsemessige og sosiale utfordringer, rus og fattigdom. Stikkord er gode fellesskap og arbeidstrening. Les gjerne mer om dette under menyvalgene "Hva gjør vi?" og under de forskjellige byene.

Du kan støtte oss på flere måter. Se undermeny til venstre.  

Hvis du vil gi en pengegave, vennligst benytt vårt felles gavekontonummer: 7011 05 18593. Ditt bidrag vil kanaliseres til våre lokale tiltak basert på ditt postnummer. Likeså vil din gave via denne kontoen automatisk innberettes til skattemyndighetene med hensyn til fradrag.

Informasjon & spørsmål:
Ønsker du mer informasjon om våre givertjenester, eller har spørsmål om muligheter for samarbeid? Vennligst ta kontakt med Lasse Imrik eller Per Christian Skauen på telefon 69 61 01 19, eller send oss en epost.