FREDRIKSTAD


Administrasjon - fylkesledelse
Ved bryggepromenaden sentralt i Fredrikstad holder vår administrasjon/fylkesledelse til. I de åpne og lyse lokalene inntil byens Litteraturhus, kombineres kontorlandskap med sentralbord/resepsjon og bryggekapell. Ikke veldig store lokaler, men spenstige, synlige og inviterende. Ikke ulikt slik Kirkens Bymisjon ønsker å fremstå.

Elva renner forbi, som et symbol på livets gang. Stemningen er mangefasettert, avhengig av lys, vær, årstid. På veggene henger det en fotoutstilling som synliggjør våre ulike virksomheter i Østfold. Et utvalg produkter vi lager og selger finner du også her.

Besøk også vårt flotte Bryggekapell. Les mer om dette her.

Velkommen inn!


Våre tiltak i Fredrikstad

Pedalen Fredrikstad
I den ombygde lokomotivstallen på Fredrikstad stasjon finner du et unikt fagmiljø for sykkel.

  • Salg av nye sykler og sykkelutstyr
  • Verksted, reparasjoner og service
  • Sykkelparkering i sykkelstallen 

Hos Pedalen kombineres lidenskap for sykkel, med høy kompetanse og kvalitet. I tillegg drives et viktig sosialfaglig arbeid til glede for mange.

Kontakt

Rasmus Leiro
Avdelingsleder
E-post: rasmus.leiro@bymisjon.no
Tlf: 40038071 / 48299021

 

 

I jobb
Mellom rusavhengighet og rusfrihet er det dager man kan jobbe, og dager hvor livet krever andre ting. Tilsvarende hvis psykiske lidelser er en utfordring. I jobb gir mennesker som ikke er i ordinært arbeid en mulighet til å utføre betalt dagsarbeid. Vi har mange arbeidsfolk med både ulik fagkompetanse og arbeidslyst. Arbeidsoppgaver kan bestilles av så vel privatpersoner, som offentlige etater og bedrifter. Eksempler på oppdrag: Flytting, rengjøring, snømåking, maling, hagearbeid og andre vedlikeholdsoppgaver. Oppdragsgiver faktureres i etterkant av utført arbeid.

Kontakt

Ole-Kristian Delviken
Avdelingsleder
E-post: ole-kristian.delviken@bymisjon.no
Tlf: 901 00 465

 

Café Britannia
Britannia er en kafé slik kaféer pleide å være. God mat i inkluderende omgivelser til en pris man kan klare. Personalet i kafeen er en blanding av frivillige, ansatte og deltagere som er på vei tilbake til arbeidslivet. Vi vet at et raust møtested er viktig for alle mennesker i byen. Kom alene for en middag, eller møt en venn til en kopp kaffe. Her er det plass til alle.

Åpningstider:

Tirsdag - torsdag kl. 0900 - 1530

Fredag kl. 0900 - 1500

Søndag kl. 1200 - 1600 (frem til og med 8. mai 2016)

 

Kontakt

Anne-Marie Kvarme
Kafévert/avdelingsleder
E-post: anne-marie.kvarme@bymisjon.no
Tlf: 48247749