HALDEN

Jernbanestasjonen i Halden er siste stoppested i Østfold. I Halden ønsker vi å bidra til at flere mennesker opplever deltagelse i samfunnet. Vi har fokus på gode møteplasser, fellesskap, samt arbeidsavklaring og sysselsetting.

Kontakt

  Lasse Imrik eller Per Christian Skauen
  Ledelse
  E-post: Kontaktinfo i lenke nedenfor
   

 Kontaktinformasjon for andre ansatte finner du her.

 

Våre tiltak i Halden


Kafé og møteplass

Du finner oss på jernbanestasjonen i Halden. Her tilbyr våre frivillige og deltagere hjemmelaget mat til lunsj, flere ganger i uken. Innimellom serverer vi også vafler og andre småretter, samt selger nytrukket kaffe, te og mineralvann. Men mat og drikke er bare en del av greia, vel så viktig er et lunt og trivelig treffsted. Stikk innom for en prat, du også!

BYverksted

I bygget ved siden av stasjonen ligger vårt Byverksted, hvor vi utvikler og produserer kvalitetsprodukter med sjel og mening. Salg av produkter som skinnarmbånd, tennbriketter og fjøler skjer til såvel privatpersoner, som det offentlige og bedrifter.

Tiltaket er knyttet til vår rolle som tiltaksarrangør. Veien tilbake til arbeidsmarkedet kan være lang for noen. Hos oss jobber vi for å gjøre veien litt kortere. 

Skattkammeret

Skattkammeret i Halden er Kirkens Bymisjons utlånsentral der barn og unge opp til 18 år kan låne sports- og fritidsutstyr gratis.

I samarbeid med Halden kommune og NAV, tilbyr Kirkens Bymisjon gratis utlån av sports- og fritidsutstyr. Tilbudet gjelder for barn og unge opp til 18 år. Skattkammeret låner ut sportsutstyr til både sommer- og vinteraktiviteter. Utstyret lånes inntil én uke, eller etter avtale.

Skattkammeret holder til i det gamle godshuset på Jernbanetorget.

Åpningstider:
Sjekk oppdaterte åpningstider og annen informasjon på:
www.bua.io/skattkammeret-bua-halden
Følg oss på Facebook for informasjon og nyheter.

Kontaktinformasjon:
Tlf.: 488 90 528
Epost.: ingar.b.andersen@bymisjon.no

 

Ungdomsklubb
Høsten 2016 startet vi opp med et nytt tilbud i Halden. Ungdomsklubben/Møtestedet er ment som et uformelt samlingspunkt der alle ungdommer skal føle en tilhørighet, uansett om man er interessert i aktiviteter eller ikke. Vi ønsker, sammen med ungdommen, å skape en attraktiv og trygg møteplass som bidrar til entusiasme og selvutvikling. Fokuset vil i hovedsak være aktiviteter tilknyttet Skattkammeret, men det sosiale samværet er det viktigste. Turer og arrangementer er en del av tilbudet!

Møtestedet er åpent mandag og onsdag fra kl. 15 – 20. I jernbanebygningen.

Følg oss på Facebook for aktivitetsplan: Møtestedet i Halden

 

Gatejuristen

Tiltaket er et oppsøkende og gratis rettshjelpstiltak for personer som har eller har hatt rusproblemer. I fjor behandlet Gatejuristens 150 jurister og advokater 2500 saker for våre klienter.

Gatejuristen har startet opp en Satelitt i Halden med saksmottak på Jernbanestasjonen, Jernbanetorget 2 i Halden, hver første tirsdag i måneden fra kl 16:30 til 17:30. Her kan du få anledning til å prate med en av Gatejuristens frivillige advokater.

Ytterligere kontaktinformasjon om Kirkens Bymisjons arbeid i Østfold finner du her »»