Kirkens Bymisjon har overtatt driften av Viste Strandhotell

Det tradisjonsrike strandhotellet skal igjen få blomstre for folk med ulike behov. Dette vil gi Kirkens Bymisjon mange muligheter til drive et arbeid både mot unge og gamle, sier daglig leder, Arnfinn Fiskå.

I tillegg skal Viste Strandhotell være åpen og tilgjengelig for alle gjennom å tilby konferanser, arrangement, mattilbud og hotellkonsepter rettet mot blant annet eldre understreker Arnfinn.

Ventilene, som er Kirkens Bymisjons satsing på barn og unge i Rogaland, flytter hele sin virksomhet fra hytta på Alsvik til Viste Strandhotell.

– Viste er et fantastisk område med vakker natur og muligheter for mange flotte aktiviter i nære og trygge omgivelser og det er viktig når vi skal gjennomføre helge/ferie tilbud for de unge gjennom hele året, sier tiltaksleder for Ventilene, Elisabeth Lied.

Ventilene jobber også med å starte opp et hotelltilbud for eldre som ønsker en helg, ferie eller lengre opphold på et hotell med trygge sosiale rammer og gode aktiviteter.

– Ventilene ønsker å tilby kurs og konferanser til kommuner, bedrifter, organisasjoner etc. som ønsker å oppleve den fantastiske plassen og atmosfæren samtidig som de støtter arbeidet vårt. Det har allerede vært stor pågang fra fra folk og bedrifter som ønsker å bruke Viste Strandhotell til sine arrangement, forteller Elisabeth Lied.

Les mer om overtakelsen i Dagsavisens sak!

Les også

Tre koordinatorer fra Home-Start med barneboka «Hurra, det er tirsdag!» i hånda.

Kirkens Bymisjon med barnebok om å få hjelp i familien

Av og til kan livet by på utfordringer som gjør at familier har behov for hjelp utenfra. Home-Start Familiekontakten i Trondheim ønsket å gjøre rammene for møtene med barna enda bedre, og har nettopp gitt ut barneboka «Hurra, det er tirsdag!».

Bildet viser fire unge mennesker som holder rundt hverandre i en klynge. De står foran en bowlingbane og jubler.

– Her kan vi være oss sjæl

Halden er blant byene i Norge som har slitt mest med radikalisering og utenforskap. En tidligere bankraner og seriekriminell gir ungdommen følelsen av å bli sett.