Meny

 

Støttekonsert for Afrikas horn

Fredag 30. september kl. 18.30 blir det Støttekonsert for Afrikas horn i den splitter nye kafeen “Kafé Saba” på Grønland i Oslo.

Publisert dato:  27.09.2011

Midt i en bydel med mange innbyggere fra øst-afrika åpner kafeen dørene for en gratiskonsert med kjente artister, til støtte for de tørke- og sultrammede på Afrikas horn

På scenen står Valkyrien Allstars, Hannah Wozene Kvam, Kohinoor og Sarah Ramin Osmundsen.

Valkyrien Allstars har med sin folkemusikkpregede rock- og jazz-stil etablert seg som et av Norges beste og mest etterspurte band.

Hanna Wozene Kvam er sanger, artist og poet, og kjent fra gruppa Queendom. Denne kvelden kommer hun med egne dikt og rytmer.

Kohinoor er kjent som både skuespiller, musikkartist og aksjonist. Hun ble kåret til “Årets nordmann” i 2007, og turnerer med eget band i inn- og utland.

Sarah Ramin Osmundsen er scenekunster, og framfører “Spoken Word Poesi” – en blanding av rap, poesi, sang, fortelling og musikk.

Støttekonsert for Afrikas horn på Facebook

Under konserten blir det bøsseinnsamling til Røde Kors og Røde Halvmånes arbeid for de sultrammede på Afrikas horn.

– Gjennom å bruke kultur får vi en helt egen bevissthet om hva som skjer i Øst-Afrika akkurat nå. En konsert med norske artister i Bymisjonens lokaler og med innsamling til Røde Kors viser vi at vi kan skape viktige bidrag sammen, sier kultur- og miljøarbeider Fethawit Hakin i Kafé Saba.
 
Tid: Fredag 30.9 kl. 18.30
Sted: Kafé Saba, Hollendergt. 10, hjørnet Grønlandsleiret

Se plakat