Meny

 

Julelunsj på Crown of Scandinavia

DFDS Seaways inviterte personer fra gatemiljøene i Oslo til lunsj på Københavnbåten tirsdag.

Publisert dato:  08.12.2011

– Dette er storveis, og jeg synes det er generøst å invitere oss inn på båten til julelunsj, forteller Anders Aslaksrud.For andre året inviterte DFDS Seaways til julelunsj. Mer enn 200 gjester fant veien til Vippetangen og koste seg med norsk og dansk julemat om bord på båten.

– DFDS ønsker å gi en gave til Oslo-by. En julelunsj om bord på båten, til noen som kanskje lever et vanskelig liv, tenkte vi var en direkte og tydelig gave. I fjor så vi mange tilfredse gjester, og gjentar derfor julelunsjen i år. Dette skal vi gjøre til en tradisjon, sier Vivian Sivertsen, Direktør i DFDS Seaways Norge. 

Hun forteller om stort engasjement blant besetningen om bord på Crown of Scandinavia og ansatte i rederiet. En spontan innsamlingsaksjon, i tillegg til rederiets bidrag, førte til 243 julegaver som ble delt ut til gjestene.

– Vi synes det er flott å få være med å bidra til en positiv opplevelse, sier Sivertsen.

Anders Aslaksrud setter pris på initiativet.

– Det er viktig med arrangementer der en møter andre folk. Jeg er avhengig av å fylle tida med positive ting, for jeg blir helt ødelagt i toppen av å sitte inne. Varierte tilbud er nødvendig.

Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen deltar i selve gjennomføringen av julelunsjen.