Støtt oss i Kongsberg

Vi er svært takknemlige til alle mennesker som bidrar både økonomisk og med sin tid til vårt arbeid på Kongsberg. Dere er alle med på å gjøre Kongsberg til en varmere by, noe som også direkte bidrar til at vi kan oppfylle vår visjon «Menneskene i byen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg»

Gjennom omsorg, medmenneskelighet, respekt og tilstedeværelse jobber vi med å gjøre våre medmenneskers liv på Kongsberg lysere og enklere.

Gi varme måltider og sosialt fellesskap

Et varmt måltid smaker bedre i fellesskap. Gir du 320 kroner bidrar du til at vi kan servere middag til hele åtte personer.
Vår gavekonto er: 2291.17.18999

Gaver

Det meste av våre inntekter er anledningsgaver både fra privatpersoner, veldedige foreninger, kirkeoffer, legater og næringsliv.
Vår gavekonto er:2291.17.18999

Bli fast giver

Som fast giver bidrar du til at Kirkens Bymisjon kan ha en stabil og forutsigbar tilstedeværelse for de som trenger oss i byen. Du bestemmer selv hvordan, hvor mye og hvor ofte du gir. Som fast giver bidrar du med et likt beløp hver måned, som trekkes via avtalegiro på din konto.
Registrer deg som fast giver her »»

For bedrift

Ønsker din bedrift å støtte Kirkens Bymisjon, vil vi gjerne ha dialog om hvordan vi kan utvikle og tilpasse løsninger som passer. På våre sider om bedriftssamarbeid og støtte med mening, kan du lese mer om hvilke muligheter som finnes.

For mer informasjon kontakt Jon Dahl, T: 92 67 85 26 E: jon.dahl@skbd.no

 

Menneskene i byen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg