Støtt oss i Drammen

Vi er svært takknemlige for alle som bidrar både økonomisk og med sin tid til vårt arbeid i Drammen. Dere er alle med på å gjøre Drammen til en varmere by, noe som også bidrar direkte til at vi kan oppfylle vår visjon om å skape nye muligheter – for alle.

Gjennom omsorg, medmenneskelighet, respekt og tilstedeværelse jobber vi med å gjøre våre medmenneskers liv i Drammen lysere og enklere.

Gi varme måltider og sosialt fellesskap

Et varmt måltid smaker bedre i fellesskap. Gir du 320 kroner bidrar du til at vi kan servere middag til hele åtte personer.

Vår gavekonto er: 9015.17.67000

Gaver

Det meste av våre inntekter er anledningsgaver både fra privatpersoner, veldedige foreninger, kirkeoffer, legater og næringsliv.

Vår gavekonto er: 9015.17.67000

Bli fast giver

Som fast giver bidrar du til at Kirkens Bymisjon kan ha en stabil og forutsigbar tilstedeværelse for de som trenger oss i byen. Du bestemmer selv hvordan, hvor mye og hvor ofte du gir. Som fast giver bidrar du med et likt beløp hver måned, som trekkes via avtalegiro på din konto.

Registrer deg som fast giver her >>

Grasrotandelen

Hver gang du tipper eller spiller Lotto, kan du gi en gave til Kirkens Bymisjon Drammen – uten at det koster deg en øre. Grasrotandelen åpner for at du som spiller selv bestemmer hvilken organisasjon som skal motta fem prosent av spillinnsatsen.

Les mer på grasrotandelen >>

For bedrift

Ønsker din bedrift å støtte Kirkens Bymisjon, vil vi gjerne ha dialog om hvordan vi kan utvikle og tilpasse løsninger som passer. På våre sider om bedriftssamarbeid og støtte med mening, kan du lese mer om hvilke muligheter som finnes.

For mer informasjon kontakt Jon Dahl, T: 92 67 85 26 E: jon.dahl@skbd.no

Menneskene i byen erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.