Meny

 

NY BOK LANSERES: «Alle er mer enn det du ser»

Tidligere Newton-programleder Selda Ekiz og langrennsstjernen Vibeke Skofterud er to av profilene som i den nye boka forteller om en motbakke i livet som har preget dem.

Publisert dato:  08.10.2014

I boken får du møte mennesker som alle nyter stor suksess på sine arenaer (se liste over navnene nederst i saken).

Du leser og hører for det meste om oppturene deres: Noen har tjent trillebårlass med penger, andre har gått fra lederjobb til lederjobb, én har vunnet OL-medalje, en annen har blitt kåret til Norges beste programleder på TV.

Men alle er mer enn det du ser. I den nye boka utfordres de kjente personene til å være åpne om en motbakke i livet som har preget dem, på godt og vondt.

– Det som er flott med denne boka er at kjente mennesker tør å vise sin sårbarhet og by på seg selv. De er kjente personer som fremstår som vellykkede utad, men som alle har en historie som viser at de også har møtt motbakker i livet,  sier Karianne Braathen, som er én av to forfattere av boken.

Inntektene fra boken går til Kirkens Bymisjons arbeid i Drammen for mennesker som trenger det, enten de har vært banksjefer eller bankranere.

Boken får du kjøpt i bokhandelen, i nettbutikken (www.z-forlag.no/produkt/alle-er-mer-enn-det-du-ser) (portofritt) og ved henvendelse Kirkens Bymisjon Drammen, tlf. 32 27 72 10.

 

Disse profilene bidrar i boken: