Cafe Torvet

Cafe Torvet er vårt utsalgssted på Bymisjonssenteret på Torvet 2, midt i Arendal. Alt vi produserer enten det er fra produksjonen av Gateentreprenørene på kjøkkeneet eller alt som er dyrket på Bjellandstrand Gård fra Dyrk-prosjektet, blir solgt her. Målet er at butikken skal være et helårsprosjekt, med utvidet kapasitet på sommerhalvåret. Butikken blir drevet av ungdommer og ledere fra Gateentreprenørene.

Fast kafèmeny

Butikken ble formelt åpnet 22. juni 2017 av ordfører Robert Cornels Nordli, men varene som produseres har et års lengre fartstid. Vårt merkevare heter BRA, enten det er juice, saft, syltetøy, chutney osv. Alt som produseres er i henhold til lovverket og Mattilsynets krav om hygiene, forseiling, vakumpakking og innholdsmerking.

BRA Juice er vårt første produkt i tre varianter: Kiwi, drue og eple; Gulrot, appelsin og eple; og mango appelsin og eple. Vi leverer fast til Tyholmen hotell og ellers leveranser i Arendalsuka og Arendalskonferansen. Våre produkter kan bestilles enten i butikken eller pr e-post: kjokkenet@skbat.no.