Støtt oss

Kirkens Bymisjons felles gavekontonummer er 7011 05 18593, men avhengig av hva ditt postnummer er, vil du alltid støtte ditt lokale bymisjonssenter.

Bedrift:

Ønsker du som bedrift å støtte Kirkens Bymisjon Arendal?
Ta kontakt med Merete Haslund, tlf 472 85 956, e-post: merete@skbat.no, for nærmere avtale.

Privat:

Fast giver:
Klikk her for å registrere deg som fast giver. 
Gave online:
Du kan gi til vår gavekonto gjennom nettbank til kontonummer: 2801 43 87880

Grasrotandelen:

Hver gang du tipper eller spiller Lotto, kan du gi en gave til Kirkens Bymisjon Arendal, uten at det koster deg et øre. "Grasrotandelen" åpner for at du som spiller selv bestemmer hvilken organisasjon som skal motta fem prosent av spilleinnsatsen.

Stiftelens Kirkens Bymisjon Aust-Agder og Telemark er innmeldt i Frivillighetsregisteret, og dermed registrert som mottaker av grasrotandelen, men du støtter alltid ditt nærmeste lokale bymisjonsarbeid, avhengig av hva ditt postnummer er.  Du finner oss hos Grasrotavdelingen/Norsk Tipping, skriver ut strekkoden og ta den med deg til kiosken, eller be tippekommisjonæren om å søke opp dette for deg.

Neste gang du bruker ditt spillkort kan en andel gå til Stiftelsen Kirkens Bymisjon Aust-Agder og Telemark og vår avdeling i Arendal, Du må også oppgi organisasjonsnummeret vårt som er 916 745 885.

Du kan også gjøre registreringen via SMS eller på nettet. Lykke til og god tipping!

 

Anledingsgave:

En flott mulighet til å dele festgleden med flere.
Skal du invitere til fest for familie, venner eller kollegaer, men ønsker deg egentlig ikke gave? Ved å ønske deg en gave til Kirkens Bymisjon i stedet for en personlig gave, lar du denne anledningen komme til gode også for de som har det ekstra vanskelig i samfunnet vårt. For mer informasjon, ta kontakt med Merete Haslund,  tlf 472 85 956, e-post: merete@skbat.no.