Vellykket Arendalsuke for oss i Kirkens Bymisjon Arendal

Arendalsuka er ei viktig uke blant annet for alle som driver med veldedig arbeid. Vi i Kirkens Bymisjon Arendal har virkelig fått visst fram arbeidet vårt på en positiv måte.

Publisert dato:  21.08.2017

Imme Hansen, kjøkkensjef og leder for alt som blir produsert av mat og juice

Gateentreprenørene har produsert ca 700 juiceflasker, både forhåndsbestilte til diverse arrangementer og til butikk og stand og 200 wraps. Det er blitt solgt varer for nærmere 30.000 kr.

Utsalg i butikken

Torsdag 17. august, var kanskje høydepunktet da vi arrangerte seminar om lederskap og sosialt entreprenørskap. NHO-direktør Siri Mathisen holdt et foredrag om den nye digitale arbeidsituasjonen. Leder av Med hjerte for Arendal, Lisbeth Iversen gav oss en god oversikt over hennes arbeid om å tilrettelegge for samarbeid og kontakt på tvers av alle organisasjoner i Arendal. Bente Bergseth, prosjektleder for bymisjonens Gateentreprenørene, fortalte litt om arbeidet som blir gjort med å skape arbeidsplasser og aktivitet for ungdommer som har droppet ut av skole og jobb, der målet er å hjelpe de tilbake til skole og arbeidsliv. På seminaret deltk ca 70 personer. Hans Inge Fagervik stod for gode musikalske innslag.

Bente Bergseth fortalte om Gateentreprenørenes arbeid

I byen stilte Kirkens Bymisjon med stand i Strandgaten, der mange intereserte kom innom. Det ble delt ut smaksprøver av juicen til Gateentreprenørene og eller materiell om arbeidet som drives nasjonalt og lokalt. Vi ønsker å takke alle som har bidratt på forskjelligvis, enten som ansatte eller frivillige.

 Standen i Strandgata, her ved Alf Reiar Berge (leder av driftsutvalge i Arendal) og Elin Aanonsen (frivillig i Åpen barnehage)